Psihologul va poate ajuta sa treceti peste toate demersurile de angajare, integrare si motivare, instruire si promovare profesionala.

In domeniul transporturilor evaluarea psihologica urmareste prezenta la nivel de admisibilitate a capacitatilor cognitive, motrice, integrative si a trasaturilor de personalitate necesare formarii si consolidarii comportamentului specific activitatii de conducator auto, precum si psihodiagnoza aptitudinal specifica de lucru prin simulatoare si aparate de testatre psihologica asistata de calculator.

Beneficiile testarii si evaluarii psihologice:

  • Identifica nivelul deschiderii spre modelare si automodelare in directia valorizarii comportamentului de securitate rutiera.
  • Evidentiaza caracteristicile reale ale unui candidat
  • Faciliteaza procesul decizional privind managementul resurselor umane

Cabinetul Psihologic din cadrul Clinicii Medicale Misan Med (atestat de catre Colegiul Psihologilor din Romania si agreat de Ministerul Transporturilor) va pune la dispozitie o gama variata de servicii psihologice:

  • Psihologia muncii si organizationala: testare si evaluare psihologica in vederea angajarii, selectie personal, control periodic, reluare activitate, scolarizare, sesizare;
  • Psihologia transporturilor: obtinere/redobandire permis de conducere (toate categoriile), siguranta transporturilor (manager transport, conducator auto transport marfa, persoane, transport in regim taxi/inchiriere, instructor de conducere auto);
  • Psihologie aplicata in domeniul securitatii nationale: obtinere atestat agent securitate, permis port-arma letala/neletala, etc.

LICA-NIYCUI BIANCA

Psiholog Specialist – Psihologia Muncii si Organizationala/ PsihologiaTransporturilor

Articole asemanatoare

Angina pectorală, expresie a bolii cardiace ischemice

Angina pectorală, expresie a bolii cardiace ischemice

Angina pectorală, expresie a bolii cardiace ischemice – sau atunci când inima nu doare doar metafizic  

Hipertrofia Benigna de Prostata (HBP)

Hipertrofia Benigna de Prostata (HBP)

Dr. SUVAIALA MARIAN , MEDIC SPECIALIST UROLOGIE  

ALERGIA

ALERGIA

Dr Andreea Csillag Medic specialist alergologie si dermatovenerologie

Piciorul diabetic

Piciorul diabetic

Dr. Ciprian Muntean, medic specialist chirurgie generală

Fondul European de Dezvoltare Regională, a Guvernului României, a Programului Operaţional Regional 2014-2020 și Instrumentelor Structurale.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României