SPECIALITATI MEDICALE PRESTATE DE CLINICA MISAN MED SIBIU

Datorita echipei de specialisti si aparaturii performante pe care le detinem; asiguram un diagnostic cert si rapid acoperind patologii complexe. Un examen clinic complet intr-o singura zi, un proces complex de evaluare a starii de sanatate va fi asigurat de 60 de cadre medicale pentru urmatoarele specialitati medicale:

Investitiile in aparatura medicala moderna si performanta, largirea constanta a ariei de acoperire a serviciilor medicale sunt destinate sa satisfaca din toate punctele de vedere pacientii care apeleaza la echipa noastra de specialisti.

"Sanatatea este o stare pe deplin favorabila atat fizic, mintal cat si social, si nu doar absenta bolilor sau a infirmitatilor"

Istoric al Clinicii Medicale Misan Med Sibiu

MISAN MED si-a inceput activitatea in anul 2003, cu profil de asistenta medicala generala si specializata prin infiintarea Centrului Medical Misan Med. Initial avand ca profil principal Medicina Muncii din anul 2012 din dorinta de a acoperi o gama cat mai diversificata de servicii medicale de diagnostic si tratament am inaugurat CLINICA MISAN MED acreditata conform Standardelor Internationale de Calitate ISO 9001/2008.

Noua locatie dispune de un spatiu de 1000 mp pe 4 nivele cu 28 de cabinete medicale pentru: Consultatii de Specialitate, Medicina Muncii, Siguranta Circulatiei, Fise soferi amatori, Fise portarma, Laborator de analize medicale, Bloc operator, Stomatologie, Implantologie, Ortodontie.

Investitiile in aparatura moderna si formarea unei echipe bazate pe profesionalism si devotament fata de pacient au facut ca in scurt timp sa ne castigam o reputatie deosebit de buna si increderea pacientilor.

Noi il incredintam pe pacient ca prin examinarea clinica si investigatiile ce ii vor fi efectuate in conditii tehnice deosebite diagnosticul la care se va ajunge va asigura atitudinea terapeutica cea mai folositoare lui.

Cartea de vizita a Misan Med o reprezinta echipa de medici specialisti, precum si personalul auxiliar care prin experienta, entuziasm si amabilitate vor face ca asistenta si actul medical sa fie de inalta calitate, iar dvs sa reveniti in cel mai scurt timp la tonusul fizic si psihic.

Avand in prin plan grija pentru sanatatea clientilor sai, dar si pentru a realiza un act medical de inalta calitate, Misan Med ofera servicii medicale, oferind clientilor un mediu ambiant curat, elegant si familial.

In viitorul apropiat, MISAN MED va continua extinderea ofertei de servicii si investitii, ce vor avea ca si efect intregirea serviciilor medicale profesionale.

Noi suntem in sjujba pacientului!
Grija noastra este sanatatea ta!

Certificari

Clinica Medicala Misan Med Sibiu a dobandit in decursul anilor mai multe acreditari, o parte dintre acestea le puteti vedea mai jos:

Fondul European de Dezvoltare Regională, a Guvernului României, a Programului Operaţional Regional 2014-2020 și Instrumentelor Structurale.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României