CEREC 3D - One sesion dentistry

Clinica Misan Med vă pune la dispoziţie sistemul revoluţionar informatizat numit CEREC (CHAIRSIDE ECONOMICAL RESTOTATION OF ESTHETICAL CERAMICS) 3D.

Înainte de inventarea acestui sistem, producerea de coroane, faţete sau obturaţii, onlay/inlay într-un laborator şi apoi fixarea lor în cavitatea orală de către practician dura până la două săptămâni. CEREC 3D permite efectuarea restaurărilor ceramice pe dinţi mult mai eficient, rapid şi precis ("one sesion dentistry", adică "ceramica într-o singură şedinţă"). Folosind CEREC 3D, suntem în măsură să examinăm cavitatea orală a pacientului, să identificăm problemele şi să proiectăm lucrările necesare imediat. În primul rând, se scanează şi se generează o imagine digitală 3D a dintelui deteriorat, iar medicul va modela pe calculator lucrarea necesară. Când suntem mulţumiţi de rezultat, se alege un cub ceramic de înaltă calitate, de culoarea dinţilor pacientului, ce va fi trecut la unitatea de frezare unde se produce elementul proiectat.
CEREC 3D ne permite finalizarea acestor proceduri complexe într-o singură vizită. Un alt plus este faptul că nu este nevoie de a utiliza coroane temporare de acrilat uşor de spart, ca în cazul şlefuirilor şi colaborării cu laboratoarele dentare.

Fireşte, cei mai mulţi oameni s-ar aştepta ca acest sistem să facă preţul tratamentului să crească, însă acesta nu este cu nimic mai mare decât al unor lucrări ceramice pe zirconiu sau aur de exemplu. Bineînţeles, ca în cazul oricăror lucrări cu calitate superioară, preţul va fi mai ridicat decât al unor lucrări metalo-ceramice simple, însă şi avantajele sunt pe măsură.

Dr. Christian Iliuţ, stomatologie, implantologie, Tel. 0748.200.208

PROGRAM STOMATOLOGIE, IMPLANTOLOGIE, 3D CEREC

DR. ILIUT CHRISTIAN LUNI, MARTI, JOI 14,00-20,00
MIERCURI, VINERI 9,00-13,00 si 15,00-17,00

oferte

Frecvent, Clinica Misan Med ofera servicii promotionale la anumite servicii, iar in aceasta perioada, avem active urmatoarele oferte:

Fondul European de Dezvoltare Regională, a Guvernului României, a Programului Operaţional Regional 2014-2020 și Instrumentelor Structurale.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României