Laboratorul îşi desfăşoară activitatea dorind să ofere pacienţilor servicii medicale complete care să răspundă tuturor solicitărilor.
Combinând tehnologia modernă cu o echipă medicală de excepție, cu vastă experienţă in domeniu, laboratorul MISANMED demonstrează excelență in domeniul explorărilor paraclinice, oferind pacienţilor siguranţa si încredere prin acurateţea rezultatelor și rapiditatea eliberării acestora.

Portofoliul laboratorului include investigaţii care acoperă toate domeniile medicinii de laborator: hematologie, biochimie, biologie moleculara, imunologie si serologie, alergologie, microbiologie, anatomie patologica, genetică.
Calitatea rezultatelor este certificata de controale interne si externe. Laboratorul MISANMED paricipă la numeroase programe interne si internaţionale de control de calitate.

Laboratorul este dotat cu echipamente de ultimă generaţie furnizate de producători recunoscuţi pe piaţa mondială de aparatură medicală iar performanţa echipamentelor este menţinuă prin service permanent.

Compartimentul de biochimie efectuează teste care îşi găsesc domeniul de aplicare a rezultatelor în afecţiuni hepatice, renale, cardiovasculare, metabolice, etc.

Compartimentul de hematologie efectuează teste uzuale (hemoleucograma, coagulare) şi teste speciale , utile în diagnosticul hemopatiilor. În cadrul compartimentul de imunologie se efectuează o gamă variată de teste şi anume:markeri infectiosi, markeri endocrini, markeri tumorali, markeri boli autoimune precum şi analizele specifice primului şi celui de-al doile trimestru de sarcină (bitest si triplu test).

Analizele efectuate în cadrul compartimentului de microbiologie se adreseaza culturilor bacteriene / fungice ( identificare +antibiograma/fungigrama) si examenelor parazitologice.

Pentru a răspunde tuturor solicitărilor suntem în colaborare cu laboratoarele recunoscute pe plan naţional pentru calitatea rezultatelor :

  • CJAS
  • OPSNAJ
  • REGINA MARIA
  • MATEI BASARAB
  • MEDLIFE
  • ANIMA BUCURESTI

Pentru recoltarea analizelor decontate de Casa Naţională de Asigurări de Sănătate aveti nevoie de programare la numerele de telefon

Pentru a vă informa în legătură cu modul în care trebuie să vă pregătiți , înainte de recoltarea probelor , în vederea efectuării analizelor de laborator puteți consulta Ghidul pacientului MISANMED click aici

Pentru informatii privind pachetele de servicii medicale si tarifele corespunzatoare a serviciilor contractate cu Casa de Asigurari de Sanatate click aici

Pentru orice detalii si informaţii suplimentare vă stăm la dispoziţie.

PROGRAM ANALIZE DE LABORATOR

RECOLTARI PROBE LABORATOR Luni-Vineri: 7,00 - 11,00
ELIBERAREA REZULTATELOR Luni-Vineri: 18,00 - 20,00
DR. SCHIOPU ELENA

DR. POPA CAMELIA

oferte

Frecvent, Clinica Misan Med ofera servicii promotionale la anumite servicii, iar in aceasta perioada, avem active urmatoarele oferte:

Fondul European de Dezvoltare Regională, a Guvernului României, a Programului Operaţional Regional 2014-2020 și Instrumentelor Structurale.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României